Ett tag sen senast!

Är lite sur nu, har gått arbetslös i snart ett år. Och nu när det blir sommar och man skulle vilja vara med övriga familjen så får man ett jobb. Och man måste ju ta det varken man vill eller inte.
Nu är det ju inte så farligt egentligen, jag har ju jobbat där förut innan dom gjorde om där, så det var ju inte helt
nytt. Så nu jobbar jag nätter under juli och några dagar i augusti, trivs att jobba natt så jag hoppas att jag kanske
kan få flera nätter sen också.
 
Det var länge sen jag var inne och skrev något, tror egentligen inte det har hänt så mycket. Mannen och jag vart kvar 1 vecka på landet efter midsommar och hade det himla mysigt. Ända felet med "slottet" är att det i år är så himla mycket knott. Man blir helt uppäten. Tydligen gillar dom mig i alla fall fötterna, helt uppäten.
 
Annars så rullar dagarna på, sitter mest och letar jobb. Skickar ansökningar åt höger och väster. Har ingen kontroll längre riktigt vad jag sökt för jobb. Skall på en intervju på tisdag i Huddinge, är hemtjänst. Vi får väl se vad som sker.
 
Vi har verkligen haft otur med den svenska sommaren, regn regn och åter regn. Satt precis på balkongen och rökte och då helt plötsligt så small det till, bara öste ner vatten runt mig. Man kunde tro att det var grannen som hällde en hink med vatten ner över balkongen. Det man kan glädjas över är att det har nästan varit lika väder över hela landet. Blir det inte bättre så blir nog denna höst jobbig. Blir nog många som kommer hamna i depression pga för lite sol och värme.
 
Nu skall jag ta och fixa en kopp kaffe och gå ut och ta en cigarett medans det är uppehåll. Passa på att ringa mannen också som befinner sig på "slottet" med Atlas.
 
Var rädda om Er!
 
                K R A M A R FRÅN MIG!